AJANKOHTAISTA

 Loppuvuoden poikkeukselliset aukioloajat

4.11. pyhäinpäivä: suljettu

02.12. lauantai: suljettu

06.12. itsenäisyyspäivä: suljettu

16.12. lauantai: suljettu

23.12.- 02.01. joululoma: suljettu

Lokakuun sesonkimaut

Lokakuussa vaalean kakkupohjan välissä maistuu alkusyksyn marjasato sekä sesonkiaan aloittelevat lempeät appelsiinit. Tyrni-appelsiinikreemi tuo raikkaan vivahteen puutarhavadelma-sattumilla täytettyyn pehmeään kakkuun.

Suklainen kakku on lokakuussa saanut innoituksensa italialaisesta tiramisusta. Täyteläisen, kahvilla ja kaakaolla maustetun pohjan välissä on samettista suklaakreemiä ja mascarponemoussea.

 Macaronien saatavuus

Macaroneja on tavalliseen tapaan saatavilla suoraan leipomolta sekä Pirtin, Sataman ja Julkulan K-Marketeista.

Kasvavan kysynnän vuoksi macaronit on myyty muutaman viikkona loppuun, joten suosittelemme ennakkovarausta. Pääsääntöisesti saatavilla on ennakkoon ilmoitetut viikon maut, mutta leipomolta saattaa herkkusuille löytyä myös yllätysmakuja.

Varaustilanne

Lokakuu on kakkujen osalta loppuunmyyty.  Macaroneille suosittelemme ennakkovarausta hyvissä ajoin.

Otamme kakku- ja macarontilauksia marras-joulukuulle sekä kesän 2018 hääsesonkiin. Osa kevään ja kesän viikonlopuista vaikuttaa olevan jo nyt suosittuja, suosittelemme ennakkovarausta hyvissäajoin.

Jos juhlistasi vielä uupuu kakku, tarkista varaustilanne puhelimitse tai sähköpostilla. Macaroneja on saatavilla kaikille viikonlopuille, isoihin ja pieniin tilaisuuksiin tavalliseen tapaan.

Macaroneja K – Marketeista

Kaikki hyvä on lähellä, nyt löydät Kakkutaiteen macaroneja leipomon suoramyynnin lisäksi myös Julkulan, Sataman ja Pirtin K-Marketista. Toimitamme macaronit kauppoihin torstaisin ja niitä on myynnissä niin kauan kuin tavaraa riittää.  12 kpl rasian hinta on 14.90e.

Aurinkoisia syyspäiviä toivottelee,

Nanna / Kakkutaide

Comments are closed.