Ajankohtaista

Leipomo on avoinna perjantaisin 9.00 -15.00 sekä viikolla sopimuksen mukaan.

Olemme leipomolla arkisin paikalla n. 8.00 – 15.00. Jos olette tulossa käymään leipomolla, kannattaa soitta ja varmistaa, että olemme paikalla.

Viikonlopun kakkutilaukset noudetaan leipomolta perjantaina. Lauantaisin leipomo on suljettu ja viikonloppuisin toimitamme kakkuja erillisen sopiksen mukaan.

Itsenäisyyspäivänä 6.12. olemme suljettu.

23.12. – 02.01. Vietämme joululomaa ja leipomo on suljettu.

Joulukuun kakuissa maistuvat sesongin mausteet ja pehmeät päärynät. Molemmat kakkumaut voit valita vaalealla- tai kaakaopohjalla myös gluteenittomasti.

PIPARKAKKU & SUKLAA

Lempeän mausteista piparkakku-suklaakreemiä ja vaniljaista mascarponemoussea. Valitessasi tähän kakkun vaalean pojan, suosittelemme kreemiksi piparkakku-valkosuklaakreemiä.

PÄÄRYNÄ & KINUSKI

Päärynäkreemiä, Kakkutaiteen omaa toffee kastiketta ja vaniljaista mascarponemoussea vaalean tai kaakaokakkupohjan välissä.
Viikolla 49 emme toimita macaroneja kauppoihin. Macaroneja voi tällä viikolla ostaa suoraan leipomolta ma – ti 9 – 15  ja to – pe 9 – 15.

Toimitamme macaroneja kauppoihin keskiviikkoiltasin, viikon uudet maut löytyvät kauppojen hyllyiltä viimeistään torstaiaamuna.

Kasvavan kysynnän vuoksi macaronit on myyty muutaman viikkona loppuun, joten suosittelemme ennakkovarausta. Pääsääntöisesti saatavilla on ennakkoon ilmoitetut viikon maut, mutta leipomolta saattaa herkkusuille löytyä myös yllätysmakuja.

Joulutunnelmissa,

Nanna / Kakkutaide

Comments are closed.