Ajankohtaista

Leipomo on avoinna perjantaisin 9.00 -15.00 sekä viikolla sopimuksen mukaan.

Olemme leipomolla arkisin yleensä paikalla n. 8.00 – 15.00. Jos olette tulossa käymään leipomolla, kannattaa soittaa ja varmistaa, että olemme paikalla.

Viikonlopun kakkutilaukset noudetaan leipomolta perjantaina. Lauantaisin leipomo on suljettu ja viikonloppuisin toimitamme kakkuja erillisen sopiksen mukaan.

Viikolla 10 vietämme hiihtolomaa ja pidämme pienen huilaustauon ennen kevään kiireitä. Viikolle 10 emme ota vastaan kakkutilauksia, emmekä toimita macaroneja kauppoihin.

 

Tammikuun kakauissa maistuu mehevä, makea Rocky Road ja vadelman ja vanilja klassinen yhdistelmä. Molemmat kakkumaut voit valita vaalealla- tai kaakaopohjalla myös gluteenittomasti.

MUSTIKKA & LIME

Mustikkaista voikreemiä ja raikasta limemoussea vaalean kakkupohjan välissä.

TUPLASUKLAA

Pehmoisen kaakaokakupohjan välissä paahdettu valkosuklaa- tai appelsiinisuklaa kreemiä sekä mascarponemoussea.
Toimitamme macaroneja kauppoihin keskiviikkoiltasin, viikon uudet maut löytyvät kauppojen hyllyiltä viimeistään torstaiaamuna.

Kasvavan kysynnän vuoksi macaronit on myyty muutaman viikkona loppuun, joten suosittelemme ennakkovarausta. Pääsääntöisesti saatavilla on ennakkoon ilmoitetut viikon maut, mutta leipomolta saattaa herkkusuille löytyä myös yllätysmakuja.

 

 

Helmikuussa on tilaa vielä yksittäisille kakkutilauksille. Teethän varauksen viimeistään kaksi viikkoa ennen juhlia.

Kevättä odotellessa,

Nanna / Kakkutaide

Comments are closed.